Parlaments Oberts a Girona

Data d'inici

15.04.2016 18:00h

Data de finalització

15.04.2016 21:00h
Lloc: 
Pl. Voltes d'en Rosés (Davant del C.C. Barri vell - Mercadal)
Cartell Parlaments Oberts
Més informació: 

Vols saber com funciona exactament la Llei de pobresa energètica 24/2015? Quines lleis s'estan creant contra la pobresa? Com es gestiona l'aigua de Girona? Puc incidir en l'aprovació d'una llei sobre els menjadors de l'escola del meu fill? Totes aquestes preguntes i moltes més poden ser resoltes al Parlament Obert.

Aquest divendres 15 d'abril a partir de les 18 h a la Pl. Voltes d'en Rosés (Davant del C.C. Barri vell - Mercadal) organitzem un Parlament Obert. Hi haurà la diputada d'En Comú Podem per Girona al Congrés, Dolors Terradas, i el diputat al Parlament de Catalunya Marc Vidal.

Totes aquelles persones o associacions que ho desitgin poden acostar-se i resoldre els dubtes que puguin tenir, i també es facilità la mediació política davant d'aquells casos que ho requereixin.

Amb aquests "Parlaments Oberts" es vol establir i mantenir un canal de comunicació directe i obert a tothom tant pels simpatitzants de les confluències formades amb la gent Iniciativa, d'Esquerra Unida, de Podem, d'Equo i d'En Comú com per la gent que no ho sigui.

Així doncs, esperem trobar-nos aquest divendres!