16.02.06

9 mesos On-line

Autor: Josep Mª Tarrés

Publicat a: Parets al Dia
Quan el juny de l’any passat vàrem posar en marxa la pàgina web de la nostra Agrupació Local, ho vàrem fer convençuts de la necessitat d’adaptar-nos als nous temps i amb la voluntat d’afavorir la comunicació amb la ciutadania del nostre poble. Per nosaltres era tot un repte organitzatiu.

Avui, després de 9 mesos i com si d’un part es tractés, sabem que hem donat a llum una eina que ens ha permés apropar la nostra activitat a la gent. Sabem que arribem millor i agraïm que aquest instrument també ens hagi permés conèixer opinions diferents, “escoltar” idees i rebre suggeriments.

Tot i que som conscients que només un percentatge de la població accedeix habitualment a Internet, no és menys veritat que cada cop aquest és més important i la nostra pàgina també és cada vegada accessible a més gent. Sabem que cada cop és més visitada i si bé en els seus inicis els usuaris eren bàsicament gent del nostre entorn, avui és un instrument de comunicació amb la població en general. Pensàvem que els usuaris serien bàsicament persones joves però en realitat és visitada per gent de totes les edats.

El temps ens fa valorar aquella aposta com un encert. Estem molt satisfets d’haver fet aquest salt qualitatiu i d’haver afrontat, modestament però amb rigor i constància, la modernització i l’adaptació de la nostra organització a les noves tecnologies. Però l’encert només serà complert si cada cop és més visitada i esdevé una veritable eina de difusió d’idees i de debat municipal. Per tant, animeu-vos, cliqueu www.ic-v.org/parets i entreu a la pàgina web d’ICV de Parets.