28.04.15

Unes breus notes de l'Anna Cabot

Autor: Anna Cabot
Càrrec de l'autor: Militant d'ICV


M'estreno a ICV-EUA de Mataró, ciutat on treballo i desenvolupo la meva activitat des de fa 32 anys. Fa temps, però, que col·laborava amb ICV, es pot dir que més de lluny. Us puc assegurar que em sento més que afalagada pel fet que hagin confiat amb mi per formar part de l'agrupació, dintre dels 5 primers! He conegut un grup de gent admirable, tant per la seva manera de treballar, metòdica, seriosa, participativa, professional, com per QUI són cadascun d'ells, i per la seva manera de veure la vida. Ostres, és fantàstic.


 


No està de moda ficar-se en política. Si ets d'aquest món i tens dos dits de front, diu la gent, mira per tu i no confiïs en ningú, tot està podrit, tothom vol el mateix, el poder, beneficis propis, treure una bona «tajada», etc. Doncs mira, crec que no és així, no dec anar gens a la moda. M'he trobat amb un grup de gent amb els que comparteixo la visió de moltes coses. Em semblen intel·ligents, honestos, receptius, organitzats. Estic plenament d'acord amb la visió política d'aquesta gent, i m'he decidit a treballar amb ells. El projecte de ciutat és senzillament el que s'entén per un projecte d'esquerres, és a dir un projecte de ciutat moderna, intel·ligent, innovadora, amb sentit comú, d'acord amb el segle XXI:


 


-D'acord amb la indispensable atenció als que la crisi ha deixat tirats a la cuneta.


 


-Impulsadora cap a una economia imaginativa i respectuosa amb el medi ambient.


 


-Vetllant que la salut, la cultura, l'educació, siguin per tots i no per uns pocs, de màxima qualitat, i oferint les mateixes oportunitats. Ull viu, que si badem la cosa es decanta ràpidament!


 


- I amb ganes de viure la diversitat com una riquesa i una oportunitat, que ho és. Tenim el món a casa, han vingut a viure entre nosaltres! Uns han tingut més sort i ja són un més entre els nostres carrers, i molts altres han estat trepitjats i colpejats per una crisi especialment brutal amb el més dèbil.


 


Em fa il·lusió de veritat treballar pel que crec, i coincidir àmpliament amb tota aquesta colla. I no sóc cap utòpica. No hi ha altra via, el contingut i les maneres són aquestes. Tant de bo siguem prou convincents per arribar a tenir influència en l'Ajuntament. És que... és pura lògica, pur sentit comú! Cal tirar per aquí.