31.12.10

Compartir el treball de cada dia

Autor: Grup Municipal

Publicat a: ATR / A tocar ratlla

El bagatge del grup municipal d’ICV-EUiA té sobretot una característica comuna, avui i al llarg dels anys de presència a l’Ajuntament, i és la forma o “les maneres” d’actuar, que basem a no escatimar esforços en el treball del dia a dia, en la claredat i a mantenir la coherència amb els valors que ens identifiquen, d’esquerres, nacionals i ecologistes.

I és així perquè estem compartint, més enllà de les diferències i de les dificultats dels temps que corren, les ganes i la dedicació a la “cosa pública”. Seguim el full de ruta, el nostre compromís amb el programa electoral, amb els acords de govern i amb el Pla d’Actuació Municipal. I ho estem fent a partir de les nostres responsabilitats i treballant “colze a colze” amb la gent, amb les entitats, amb els nostres veïns i veïnes.

La crisi ho agreuja tot, això és una evidència... Però som molts també els que volem viure i sentir que Arenys és viu.El futur no està escrit. Ens trobareu a la placeta, al nou local (a tocar al pas Sota Estudi). Volem que sigui un punt de trobada per a tots i totes a qui agradi compartir, treballar, col·laborar, debatre, aportar idees, per trobar solucions. Ens agrada la gent positiva, que mira al futur, que vol un Arenys millor. Sius animeu, veniu i segur que sereu ben rebuts o rebudes. Si més no, tenim les orelles a punt per escoltar
tothom. D’això no en tingueu cap dubte.

ICV Arenys de Mar també té la pàgina web:
http://iniciativa.cat/arenys

I pàgina a la xarxa social del Facebook:

http://www.facebook.com/pages/ICVArenysdeMar

Que tinguem un bon any plegats!