31.07.10

Estiu sense treva!

Autor: Grup municipal

Les persones que formem part d’ICV seguim treballant, si cal més a l’estiu, com ho hem fet sempre, per tirar endavant la feina de les regidories que tenim el plaer de coordinar. No hi ha espai per baixar la guàrdia: la preparació de l’inici del curs escolar
amb l’estrena del nou CEIP Sinera, les obres de millora al CEIP Joan Maragall o al CC Calisay, els preparatius per a la construcció de la nova escola bressol municipal, el gruix de la programació cultural, infantil i juvenil, la Festa Major de Sant Zenon, Sant Roc, i el calendari estiuenc farcit d’activitats, l’Estiu Genial, o el suport als projectes solidaris.

 
Ho fem amb el recolzament d’un bon grapat de persones, els equips humans de les regidories que sovint queden curts per poder fer front a tot, i amb l’ajut inestimable de veïns i veïnes que des del Consell de Joves, la Comissió de Festes, o els diversos consells participatius, entitats o col·lectius, fan possible que l’activitat sigui tan important. La gent d’ICV vol agrair l’esforç i el treball de tothom que ho fa possible, i a la gent que hi participa amb il·lusió, fent vila.

Seguim avançant amb direcció ferma... Com a arenyencs i arenyenques de carrer que som, també per a nosaltres és temps d’obres i reformes a espais pú blics i equipaments, de tanques al carrer, i de petites o grans molèsties que a la llarga comportaran una millora important en la nostra vila. És temps de paciència, de conviure amb la crisi i de cercar brots d’esperança i d’alleugerir una mica la dificultat dels temps que corren.

Bon estiu a tothom!