01.11.10

El futur no està escrit!

Autor: Grup Municipal

Publicat a: ATR / A tocar ratlla

Si la gent esquerres s'absté o vota en blanc hem d'entendre que les retallades de CiU i del PP acabaran arribant. Hem de mobilitzar la gent d'esquerres, per recuperar la política, perquè avui la política és la força que tenim la ciutadania per vèncer la tirania dels mercats, als que nosaltres creiem que s'ha de posar condicions. Ser d'esquerres no és una etiqueta, avui ser d'esquerres és justícia, equitat i ecologia.

És en aquest sentit que Joan Herrera reitera la idea que el futur no està escrit "perquè el futur no el decideixen ni els mercats, ni el Tribunal Constitucional amb la seva sentència, sinó la gent amb el seu vot". Per això des d'ICV-EUiA fem una crida a revelar-se i a "superar aquesta onada de polítiques conservadores". El futur el marquem nosaltres i si aquest país se sent d'esquerres i creu que no podem apostar per una sortida injusta de la crisi i que hem d'ampliar drets socials i apostar pel medi ambient el que necessitem és gent que vagi a votar.  

Avui hem de vèncer la resignació i fer-ho es guanyar la dreta i els valors de la dreta que representa CiU i que també encarna Rodriguez Zapatero. El dilema està entre la resignació i el conformisme: expliquem-ho i defensem-ho amb el nostre vot aquest 28-N.

Visiteu el web electoral on podeu descarregar el programa i conèixer les propostes d'ICV-EUiA: joanherrera.cat