31.01.11

L’Assum Balliu, candidata a l’alcaldia d’Arenys de Mar

Autor: Grup Municipal

Publicat a: A Toar ratlle / ATR

L’Assum Balliu encapçalarà la candidatura d’ICV a les properes eleccions municipals d’Arenys de Mar. La nostra assemblea ha recolzat per unanimitat la proposta que fos la cap de llista i candidata a l’alcaldia. L’Assum, que a les anteriors eleccions anava en el tercer lloc de la llista, és regidora d’Educació, Infància i Joventut, des de la tardor de 2008. L’assemblea també va aprovar el pla de treball per a l’elaboració del programa i com avançar cap a la campanya electoral.

Al llarg de les properes setmanes tindrem temps d’explicar el balanç de la feina feta fins ara i que estem convençuts que ens avala, i de veure com seguir treballant i fent propostes per a un Ajuntament que doni solucions als reptes actuals, solucions als problemes generats per la crisi econòmica i social que estem patint i la desafecció cap a la cosa política. Corren temps difícils, tot en som conscients. Però la manca de diners públics no pot paralitzar la vila. Els reptes de vila s’han d’enfrontar des de l’esforç, la valentia i d’imaginació.

Pretenem liderar una “revolució tranquil·la”. No tenim respostes per a tot, però sabem qui pot ajudar a tenir-les compartint responsabilitats i decisions: la nostra gent d’Arenys. La il·lusió està intacta, les ganes i la motivació molt altes, i el convenciment que Arenys  i la nostra gent necessita un altre model de gestió marca que un equip de persones sense cap interès personal més enllà de la seva militància activa a la vila, al veïnats, a les entitats, a les ampes... ens haguem proposat portar a l’Ajuntament de la nostra vila una manera diferent de fer les coses. Les persones volem raons, idees, ideals, no consignes. Que definim uns horitzons i objectius, unes perspectives que comencen avui però ens orienten per a demà. És el moment de seguir dient: Som-hi!