30.09.10

Amb l’Educació no s’hi juga!

Autor: Grup municipal

Des d’ICV hem treballat de valent per donar relevància a les propostes educatives des de l’escola bressol fins a l’Institut, i al nostre compromís amb l’escola pública, i també amb i per l’Aula de Formació d’Adults, Escola de Música i l’escola concertada.
Ens sentim satisfets de la feina que es fa des de la Regidoria d’Educació, amb l’Assum Balliu al capdavant i amb el treball iniciat per l’Oriol Ferran.

Aquest estiu ha estat d’un treball intens: l’escola Sinera ha començat el curs al nou edifici del Bareu. Construir-lo i posar-lo en marxa ha estat un dels grans reptes d’ICV d’aquest mandat: hi hem destinat moltes energies. La recompensa ha estat que el curs ha començat sense cap contratemps i amb total normalitat.

A l’escola Joan Maragall s’ha aprofitat l’estiu també per millorar la instal·lació elèctrica, una aposta per
l’estalvi i l’eficiència energètica, actuació que amb al tres reformes i treballs era molt necessària per tenir
l’edifici al dia.

Al setembre s’han licitat les obres de la nova escola bressol municipal, substituirà la provisionalitat de l’equipament de la Raureta i farà que el Bareu aculli també els arenyencs més petits. Hem celebrat també la decisió del Departament d’Educació de mante-
nir les mateixes línies d’ESO a la nostra vila, fet que ens garanteix la qualitat de l’educació a les aules.

Totes les persones que formen part de la comunitat educativa, direccions, professionals, AMPA, consells escolars i de participació, comissions, personal de neteja i serveis, han estat peces clau i imprescindibles per seguir fent d’Arenys una vila educadora. Moltes gràcies!