22.12.05

Pròsper 2006

Autor: Grup Municipal ICV-EA

Publicat a: Parets al Dia
L’actualitat política d’aquests dies ve marcada per l’aprovació dels pressupostos de l’any vinent i per tant és inevitable dedicar aquest espai a fer una breu reflexió sobre el tema. Hi ha més partides socials, culturals, per l’educació i el medi ambient, però volem destacar la importància de les inversions i és que la construcció de la Residència d’Avis i Centre de Dia, del Parc Fluvial, la instal•lació de plaques solars al pavelló o la construcció i reforma de centres educatius, són compromisos electorals que vàrem assumir en el seu dia i que vàrem traslladar al govern que compartim amb el PSC.

I hi ha un altre factor en els pressupostos del 2006 que ens fa estar satisfets, i és el fet que per a la seva confecció s’ha comptat amb la gent, que en un procés de participació ciutadana ha pogut dir-nos quines són les seves prioritats. Així, més enllà de coincidir en les grans inversions, la immensa majoria de les persones que hi han participat han considerat que el més urgent és la reparació de voreres. Hem sabut escoltar, que també és la nostra feina, i les partides destinades al manteniment dels espais públics i en concret a la reparació de voreres malmeses és prou important com per poder fer-ne una bona repassada, a la que afegirem un major esforç en la neteja i millores en l’enllumenat (que aprofitarem per canviar a baix consum).

Però aquests dies són de festes i de retrobada amb la família i les amistats, i és per això que el Grup Municipal d’ICV a l’Ajuntament vol aprofitar l’ocasió per a desitjar a tots els veïns i veïnes de Parets BONES FESTES I FELIÇ 2006.