30.03.06

El Punt Cat ja ha arribat

Autor: Grup Municipal ICV-EA

Publicat a: Parets al Dia
Ara fa un mes aprofitàvem aquestes ratlles per reflexionar sobre l’encert que havíem tingut en posar en marxa la pàgina web. Ens hem adaptat als nous temps i hem afavorit la comunicació amb la ciutadania del nostre poble. Aquesta nova eina ens ha permés apropar la nostra activitat a la gent, arribar millor i “escoltar” propostes. Com dèiem aleshores, volem que esdevingui una veritable eina de difusió d’idees i de debat municipal.

Lligat a l’adaptació a les noves tecnologies, també hem de recordar que Iniciativa ha donat suport en tot moment a la candidatura per obtenir el domini “CAT”. Ens hem compromès des del primer moment amb l’aspiració d’una presència pròpia de l’espai cultural català a la xarxa d’Internet. I a partir del moment en que es va aconseguir, ja vàrem anunciar la nostra decisió d’incorporar-nos-hi. De fet, una vegada superats els tràmits preceptius, el passat 16 de març vam estrenar el nou domini i per tant, volem recordar a tothom que per accedir a la nostra pàgina web, ho podeu fer a través de l’adreça www.icv.cat/parets o www.iniciativa.cat/parets .

Estem orgullosos de ser la primera organització política del nostre poble en utilitzar el domini .cat. En el si de l’Ajuntament també hem defensat la incorporació d’aquest domini i esperem que ben aviat la pàgina web de l’Ajuntament el pugui utilitzar. I finalment, donat que les anècdotes de vegades són interessants, fer saber que hi ha gent jove del nostre poble que utilitza la pàgina web nacional d’ICV per a aprendre anglès. És una forma original d’entrar en política.