16.01.09

ACCIDENTS A VALLROMANES

ES DISPAREN ELS ACCIDENTS

En els darrers mesos, l'eix viàri de conexió supramunicipal que comunica Vilanova del Vallés amb Alella ( B-5002), s'ha convertit en un perill per a la circulació del trànsit rodat.

Aquest eix passa directament per el terme municipal de Vallromanes.

Els trams més conflictius són:

- Entre Mont-Bell i el Garden 

- Entre el Garden i el límit  final del Camp de Golf, direcció Vilanova

- Entre la Rotonda i la primera corva, direcció Alella.

- La corva i entrada de la urbanització Can Carló.

- Corves de Font de Cera.

 

Gran part dels accidents, venen donats per la mala visibilitat i el "patinatge" a les corves per una humitat i gel abundant; entre altres menys comuns no dessitjables.

Cal recalcar que el polsim y la terra, provoquen un augment de perill ja que quan no hi ha gel, humitat de sorra...coverteixen el paviment en lliscant.. 

Hem demanat a l' Ajuntament, que faci un esforç de responsabilitat i prengui mesures reals als problemes que ens afecten a tots i totes. 

Cóm es soluciona aquest problema?  Utilitzant anti-congelants i netejant  la via continuament i, el més important, tindré un paviment de millor comportament per al rodatge dels vehicles. És a dir, invertint en qualitat del material de les carreteres.

És hora que l'alcaldessa de Vallromanes, es posi les piles, si vol evitar situacions de risc i perill en el nostre municipi.

Fa uns dies, s'han acabat de reparar trams de la calçada d'aquest eix viàri. Lamentem aquesta mala execució ple de "parches" ja que provoca inestabilitat a la carretera. Per aixó, s'ha sol.licitat que s'asfalti tot l'eix amb material antilliscant  i més adïent per al clima que ens afecta.

També es necessàri una millor senyalització.