05.03.13

Cadena humana en defensa de l'Educació Pública

El dissabte 9 de març, a les 12h. està convocada una cadena humana en defensa de l'educació pública. L'acte serà també la presentació de la constitució del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) a l'Hospitalet.

El MUCE està integrat pels diferents sectors de la comunitat educativa: Sindicats (CCOO, UGT, CGT i USTEC-STEs), les organizacions de mares i pares (FAPAC i nombroses AMPA de centres educatius de la ciutat), el Casalet (Moviment de Renovació Pedagòcica), l'Associació d’estudiants de L’H (AEL’H), la Federació d'Associacions de Veins de l'Hospitalet i el Consell de l'Esplai. També compta amb el suport de diversos partits d'esquerra, entre ells d'ICV.

La cadena humana convocada per dissabte, te per objectiu protestar contra les continues retallades en educació per part del Govern de CiU i per la retirada de la proposta de reforma de la llei educativa (LOMCE) que ha posat sobre la taula el ministre Wert donat que aquesta proposta és un atac contra la qualitat educativa i contra l'escola pública de forma especial.

 Us animem a que hi participeu dissbate en la cadena humana.

Podeu llegir el manifest en l'apartat de documents d'aquesta web.