22.12.18

Catalunya en Comú inicia el procés de primàries per escollir cap de llista

Qualsevol persona de Mataró inscrita a Catalunya en Comú podrà presentar-se al procés de primàries si aconsegueix els avals necessaris fins al proper 30 de desembre

Aquest matí, l'agrupació mataronina de Catalunya en Comú ha celebrat una assemblea que ha servit per aprovar el seu reglament de primàries per escollir cap de llista.

A partir de demà dia 23, qualsevol persona de Mataró inscrita a Catalunya en Comú pot presentar-se al procés de primàries fins al 30 de desembre. Fins al dia 2 de gener, els candidats o candidates tindran de termini per presentar els avals necessaris, fixats en un 20% del cens del partit a la ciutat. El dia 3 de gener, la comissió electoral de Catalunya en Comú a Mataró proclamarà les candidatures presentades.

Dels dies 4 al dia 7 de gener, ambdós inclosos, podran presentar-se al·legacions i/o impugnacions de les candidatures davant la comissió electoral, que hauran de ser resoltes i notificades a les persones interessades com a màxim el dia 8 de gener. La campanya tindrà lloc entre els dies 9 i 17 de gener, i les votacions tindran lloc els dies 18 i 19 de gener, de forma presencial, al lloc i horaris que establirà la comissió electoral.

El dissabte 19 de gener, a les 11 hores, tindrà lloc l'assemblea de l'agrupació mataronina de Catalunya en Comú per proclamar els resultats de les eleccions primàries i proclamar, en el seu cas, el o la cap de llista.