20.11.18

En Comú Podem defensa l'acord de Pressupostos Generals de l'Estat a Mataró

La diputada Lucía Martín explica a Mataró que l'aprovació de la proposta suposaria 2.000 milions d'euros per a Catalunya

Els diputats i diputades d'Unidos Podemos-En Comú Podem-En Marea estan recorrent tot el país per explicar el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat que han negociat amb el govern del PSOE, i que necessita més suports d'altres grups al Congrés dels Diputat per tal de tirar endavant.

 

Lucía Martín, portaveu d'En Comú Podem al Congrés, ha participat aquest dilluns 19 de novembre en un acte al Centre Cívic de Pla d'en Boet de Mataró per explicar les oportunitats que s'obren amb l'acord de Pressupostos Generals de l'Estat. Martín ha destacat especialment que aquest acord de pressupostos suposarien 2.000 milions d'euros directes per a les polítiques de la Generalitat de Catalunya.

 

La regidora Sarai Martínez, que ha presentat l'acte, ha explicat que l'objectiu és fer front a la austeritat imposada els últims anys pel govern del Partit Popular. En aquest sentit, ha destacat la pujada del salari mínim interprofessional fins als 900 euros mensuals. Regular el mercat de lloguer, vincular les pensions a l’IPC i aquesta pujada del salari mínim són alguns dels punts més destacats de l'acord de pressupostos a què han arribat PSOE i Unidos Podemos-En Comú Podem-En Marea.

 

Més info: http://www.mataroaudiovisual.cat/noticia/pol%C3%ADtica/en-com%C3%BA-pode...