01.03.17

David Cid: “A nosaltres se’ns jutja per defensar l’escola pública, a d’altres se’ls jutja per robar”

El coordinador nacional d’ICV ha donat suport avui al regidor de Mataró, Esteve Martínez, i ha contraposat el judici al regidor ecosocialista amb el judici que comença pel cas Palau

David Cid i Esteve Martínez atenent als mitjans de comunicació abans de la celebració del judici

El coordinador nacional d’ICV, David Cid, ha estat aquest matí a Mataró per donar suport al regidor d’ICV de Mataró, Esteve Martínez, que se’l jutja per la seva participació en la mobilització que va acabar amb el tancament en el serveis territorials d’ensenyament del Maresme en contra del tancament de l’Escola Mar Nova de Premià. “Nosaltres sempre hem defensat l’escola pública, a nosaltres se’ns jutja per defensar l’escola pública, a d’altres se’ls jutja per robar”, ha dit Cid abans d’entrar a la celebració del judici amb el regidor ecosocialista en referència al judici del cas Palau que comença avui i on està involucrada CDC per finançament irregular.

El coordinador nacional ecosocialista ha indicat que la formació política que lidera “sempre hem estat al costat de l’escola pública i ho seguirem fent”. “La manifestació va aconseguir un primer objectiu que era el no tancament de l’escola Mar Nova”, ha afegit Cid al mateix temps que ha assegurat que “no hi ha cap raó perquè denunciï a l’Esteve Martínez”. En aquest sentit, Cid ha dit que des de la direcció nacional del partit “estem plenament compromesos amb la feina que fa”, en referència al regidor d’ICV a la ciutat de Mataró.

Per la seva banda, Martínez ha manifestat la “confiança” que serà absolt “perquè sóc innocent tal com es mostra en el vídeo on es veu que no hi ha cap agressió per part meva”. “No sóc cap agressor, no he fet res en aquest assumpte i el que si estava fent era reivindicar que no es tanqués l’escola Mar Nova de Premià”, ha reblat el regidor ecosocialista abans d’entrar a la celebració del judici.