27.09.17

Defensem els nostres Drets: Mobilitzem-nos!

Davant l'onada repressiva del PP, és el moment, des de la diversitat i la pluralitat d'opcions, defensar els drets i les llibertats. Sortirem al carrer! Perquè continuem reclamant més i millor democràcia i perquè la única sortida a la repressió i a la judicialització d'un problema polític és la radicalització democràtica

- Els principals responsables de la situació són el PP i el Govern de Mariano Rajoy

- El referèndum és una demanda ciutadana i majoritaria, però tenim clar que aquest 1 d'Octubre no és el referèndum que Catalunya necessita. La unilateralitat del full de ruta deixa fora bona part de la societat catalana, però la resposta de l’Estat és absolutament desproporcionada i ha convertit l’1O en un espai de defensa del dret a decidir i altres drets fonamentals.

- Defensem el Dret a Decidir, a decidir-ho Tot. 

- Es tracta de la defensa de la democràcia  i drets fonamentals. Estem davant l'aplicació encoberta de l'art. 155 i això és un atac sense precedents al nostre autogovern.

- Sortirem al carrer per defensar les llibertats que tan van costar d’aconseguir a altres generacions. Cridem a la mobilització cívica i pacífica; a organitzar-se, crear espais de trobada. Hem acompanyat en els darrers anys les mobilitzacions als barris i hem de seguir fent-ho, a la nostra manera, com ens sentim còmodes i de manera fraternal i pacífica. L'1 d'octubre serem al carrer per defensar els drets de tothom, acompanyant a qui vulgui votar i a qui no ho vulgui fer, des de les cures i la radicalitat democràtica.

Per la defensa de la democràcia, els drets i les llibertats: Contra la repressió, ens mobilitzem!

Més informació, materials i xarxes socials: Campanya Barcelona en Comú: www.hacercosas.cat

Acte Públic: És l'hora de La Política, els Diàlegs i la Democràcia amb Xavier Domenech, Iñigo Errejón, Laura Campos, Gerardo Pisarello, Lucia Martín i Elisenda Alamany.

Organitza: Catalunya en Comú

Dijous, 28 a les 7 de la tarda a les Cotxeres de Sants (Barcelona)