11.09.11

LA DIADA DEL 11 SETEMBRE I UNES COSES MÉS.

UN BREU RESUM

Avui a la diada del 11 de setembre, tots els grups municipals i entitats hem ofert una ofrena floral amb manifest inclós. (l'adjuntem en documents ).

Ha estat prou bé, un bon dia ple de sol amb una mica de calor. Hem observat com s'ha estalviat el llogar un tècnic per portar l'equip de so. Això està molt bé per què significa que s'estalvia el poble uns diners. Ara bé, ha mancat un petit detallet al final dels actes desprès de la participació de la Magnífica Coral de Vallromanes que cada any ens acompanya en el dia d'avui. Ha mancat una sardana al final de l'acte què, encara que no contractem a cap grup de música, podem possar un CD. Sopossem que l'any que ve podrem fer que això sigui possible. I ara...

...Breu resum de coses de Vallromanes del mes de setembre:

1 - Ple ORDINÀRI el pròxim 15 de setembre a les 20.00 h. Temes a tractar: Aprovar el nou conveni per "cedir" la nova torre de telecomunicacions i establir "l'inici" de les conexions per al funcionament; Modificació del pressupost: Hi ha un ingrès dins l'ajuntament d'uns 223. 326.6 euros per obres del nou hotel i amb aquestes s'aprofita per inversions en varies partides ( com per exemple pagar 8000€ en undeute de la festa major del 2010; destinar 3000 € a promoició econòmica, 8000 € per repararar vehicles de brigada; 4000 € aprox per llogar una màquina escombradora, etc. Interessant escoltar les demès partides ); Modificació Pressupost - Crèdit extraordinàri: Arranjar alguns trams del C/sant antoni per 4720 € (can rabassa) en mal estat i fer el vora via del c/sant quitèria i posar vorera i pavimentar el tram 22.000 €; Controls (Mocions, explicacions del que han fet els regidors els darrers mesos); prec i preguntes.

2 - ICV-Vallromanes ha sol.licitat instal.lar una parada d'informació a la festa major de Vallromanes. De moment tenim negativa per part de l'ajuntament a poder establir la parada.

3- La nova pista recreativa coberta, no és ben segur que es pugui inaugurar per festa major ja que encara hi manquen unes quantes peces de l'instal.lació per acabar l'obra i desprès recepcionar-la, que tot estigui correcte. Si es pot inaugurar per festa major, serà una bona noticia tot i que ha costat més de 515.000 euros i no podrà albergar competicions esportives d'alt nivell a falta de 10 metres de llargada i 4 d'ample. Però tindrem un lloc per albergar als nostres joves i potenciar l'esport públic i gratuït.

4- Aquest any a la festa major podrem comptar amb més d'un grup de música de Vallromanes i entre ells, un de ben jove.

5- El nou Hotel de Can Galvany, ja està quasi a la meitat. Hi han queixes veïnals. L'ajuntament diu que aquest hotel portarà clientela d'arrèu d'europa (bé!!) que donarà feina a la gent del poble ( no se que dir quan els obrers no són d'aquí i el propietàri tampoc ). M'impacta veure com els obrers no estan seguint els procediments de seguretat establerts per les lleis autonòmiques i estatals i a sobre es grava en televissió pública.

http://www.vallesvisio.cat/index.php?fitxer=3862

6- La nostre denúncia sobre la brutícia i materials trinxats ( cadires trencades, carpes, ferros , etc ) al camp de futbol terra, van ser retirats i netejats.