31.08.18

El diputat al Congrés dels Diputats Josep Vendrell te programada una visita a Badalona, invitat pel Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i Maresme.

El motiu d’aquesta visita es l’invitació per part del Gremi d’Instal·ladors a en Josep Vendrell, Diputat de Catalunya en Comú Podem i portaveu de la Comissió de Transició Ecològica dels Congrés dels Diputats.

La visita s’emarca en la preocupació del Gremi d’Instal·ladors i dels seus asociaciats en el tema de les energies renovables i la seva implantació, després de l’acord de l’UE de posar fí a l’impost al Sol i fitxar com objectiu que per al 2030 el 32% del territori de la Unió Europea tingui implantat aquest porcentatge.

En Josep Vendrell s’entrevistarà amb els associaciats del Gremi i el secretari d’energies renovables del Gremi a nivell de tota Catalunya, en tant que membre de la Comissió de la Transició Ecològica al Congrés dels Diputats.

En aquesta visita també hi serà present l’Àida Llauradó coordinadora d’ICV Badalona i membres de Podem i d’EUiA de Badalona de l’Àlex Mañas regidor de l’Ajuntament de Badalona

La visita esta programada per al dia:

Dia: dimarts, 4 de setembre de 2018

Hora: 12:00

Lloc: Gremi d’Instal·ladors, Edifici CATT Gremi, Av. Comunitat Europea, 34, Badalona