03.12.15

Dolors Terradas: “Volem tenir veu al Congrés per defensar la gent i el territori, i no els interessos d'uns quants”

En Comú Podem espera aconseguir una diputada a Madrid per Girona

Dolors Terradas, candidata número 1 de En Comú Podem per Girona

La cap de llista de En Comú Podem per Girona, Dolors Terradas, ha afirmat avui que “En Comú Podem estem preparats per anar a Madrid a defensar els interessos de tots els gironins i les gironines, i no només d'uns quants. El vot a En Comú Podem és la garantia de tenir uns representants que treballaran pel bé comú, i des del Congrés així ho demostrarem, perquè esperem aconseguir una diputada per Girona”.

 

Terradas ha assegurat que el canvi dels darrers anys no s'atura, “la gent que ha reclamat tenir veu en les decisions polítiques que afecten les seves vides té ara l'oportunitat de fer valer el seu vot, que sigui útil per ajudar aquells que han patit l'atac dels poders econòmics contra l'educació i la sanitat públiques, el treball digne i el dret a l'habitatge, i En Comú Podem és l'única opció que ho defensarà”.

 

La candidata gironina ha explicat les prioritats de En Comú Podem “a les que no podem renunciar si volem avançar cap a una democràcia amb majúscules: el referèndum i el procés constituent són irrenunciables per decidir el nostre futur; el pla de rescat ciutadà per eliminar les desigualtats que ha accentuat la crisi; garantir la feina de qualitat, pel que derogarem la reforma laboral”. Terradas ha assenyalat també com a prioritària la defensa dels serveis públics i la seva necessària millora en els àmbits de salut i educació. Així mateix, ha considerat indispensable impulsar un Banc Públic, garantir el dret a l'habitatge, la protecció del territori des de la sostenibilitat, i la producció energètica d'origen renovable.