20.03.12

Dues-centes persones disfruten d'una calçotada a preus populars al barri de Can Vidalet

L'èxit de calçotada al Robert Brilles durant la campanya electoral ens ha portat a fer-ne una cada any en diferents barris d'Esplugues.

Fer-la a Can Vidalet i fora de la Campanya electoral en què la gent està més mobilitzada era un gran repte per nosaltres. D'una banda perquè molta gent del barri està massa mal acostumada a la política del partit socialista i de l'ajuntament del tot gratis i, evidentment, nosaltres no tenim els recursos ni ens sembla adequat intentar comprar voluntats amb diners de tots. La feina del Juan Serrano al barri va ser decisiva per albon funcionament de la calçotada.

El preu era econòmic i els ingressos han estat lleugerament inferiors a les despeses, però tampoc era el nostre objectiu guanyar diners sinó passar una bona estona amb un bon menjar a preus populars. Un menjar aixísuposa un gran esforç d'organització amb més d'una vintena depersones voluntàries mobilitzades des de les 8 del matí, sense comptar a tota la feina prèvia de planificació.

El menú va consistir en calçots, boifarra amb seques i pastís, amb vi, aigua i cava, i tot això per 7 euros. Calçots i botifarra preparats al llarg del matí i perfectament conservats amb una temperatura adequada fins l'hora de dinar. La salsa de calçots de l'Elisabet, fantàstica com sempre... Una gran èxit.

I al final la gent s'ho passa bé i col·labora activament en la recollida i neteja de les taules. En resum, una altra manera de fer dinars populars que compta amb la implicació de la gent. La Lídia va dirigir unes breus paraules agraint la presència de tants gent i felicitats l'equip organitzador i recordant-nos que el dei 29 ens juguem molt a la vaga general.

Fotos al facebook