19.06.09

ELECCIÓ DEL RELLEU

LURDES PRIMS (IVALL-Independents de Vallromanes) NOVA ALCALDESSA.

Ahir dia 18 juny del 2009 a les 20:00 h. ( 20:10 pel retard d'una regidora de ERC), es va celebrar en la sala de Plens de l'Ajuntament de Vallromanes, la elecció del nou alcalde/alcaldesa de Vallromanes.

S'ha de valorar que poques vegades, la sala de Plens es bén plena tot i la poca capacitat que té i la gran dificultat d'accès per a les persones majors o amb problemes fisics. Tot i això, algunes persones van estar de peu els 20 minuts que va durar l'acte.

Fins i tot, van aparèixer representants de partits que no han aparescut durant aquests dos anys ja passats.

L'acte en si, va tindré un aire de "incertesa" per el rumors que corren encontra de IVALL i més concretament, contra la nova alcaldessa Lurdes Prims. Rumors, que corren en els terrenys que hi han al costat del camp de futbol i que són actualment urbanitzables(propietat de vincle proper a la nova alcaldessa) aprovat per el nou POUM(pla urbanistic) de CIU+IVALL+PSC.

L'elecció de l'alcaldessa, va estar mitjançant vot secret dins una urna. Però abans de efectuar el vot, es va instar a què cada partit, presentés candidad per a la nova elecció amb el seu corresponen "cap". ERC, va presentar a David Ricard amb un breu discurs; IVALL, va presentar a Lurdes Prims i, CIU, no en va presentar.

A l'hora del vot, els  IVALL i CIU, ja venien amb la paperina de votació mentres que ERC(l'opossició), sel's va oferir en el mateix moment de l'acte de votació. Una paperina de votació un "tant especial" doncs, eres més grans que els demés.

Finalitza't el recompte, el resultat va quedar : 5 vots per David Ricard(ERC) i 6, per Lurdes Prims (IVALL).

*Recordem que actualment hi han 5 regidors de ERC, 3 de CIU i 3 de IVALL.

Conegut el resultat, Lurdes Prims, va ser proclamada nova alcaldesa( per un pacte bi-partidista creat després de les eleccions del 2007 en finalitat de relleu) i va oferir un breu discurs en el nou càrreg. En el seu discurs, va oferir la continuació i aplicació del POUM tal com està previst i amb la desaparició del Camp de Futbol dins la primera saccejada de les noves posades inmobiliàriesamb la construcció dels pisos. També va manifestar que dins la seva alcaldia, tot i conèixer la actual crisis, dedicaria el seu esforç als serveis socials. Esperem que sigui així. Tot i això, va pronunciar les mateixes paraules que l'ex alcaldessa Maria Cabot(CIU) deia a la gent..."mantindrem un Vallromanes sostenible i curat amb la natura". Es què es pensen que exemples com TORRE TAVERNERA( destrucció total d'una muntanya per part de CIU) s'ha oblida't? O què CAN MAIOLES ha destruit un bosc sencer? Tot és demostrable i corroborable. Nosaltres, prefeririem que no siguès així u només fossin paraules copiades d'una mala legislatura i que a més, contessin amb nosaltres per modificar el Pla Urbanistic cap un Vallromanes dedicat a la natura.

Des de ICV-Vallromanes, donem l' enhorabona a la nova alcaldessa Lurdes Prims (IVALL) dessitjant que en els dos anys que queden de mandat, gestioni els recursos millor que els anys passats de la legislatura de CiU i que possi per sobre de tot, la necessitat de les persones de tot el poble i no les de uns pocs.