06.05.11

FER POLÍTICA O FER POBLE

La Nova Generació

En aquests propers dies, sentírem moltes coses. Algunes certes i altres...sense comentaris.

Personament i en nom del grup de ICV-Vallromanes, aconsellem que es pregunti si hi han dubtes .

Però hem de deixar la crispació, la confrontació...i hem d'acabar amb la  "política empresarial" que ha viscut el poble per donar pas a al benestar i serveis pel poble.

Nosaltres fem propostes que les hem estudiades i què dièm el que dièm, per què sabem que ho podem complir. 

S'acabat l'especul.lar amb el diner que a tots ens costa guanyar i patim per arribar a final de mes. Ja està bé, d'un sistema que aprofita una posició per fer-se seu una cosa que és dels demés.

Si paguem impostos es per què volem un servei de qualitat i atenció personal digne.

Han arribat eleccions, ara hi ha moviment de feines al poble. Està bé però també abans!!!

Mai hem governat ni tampoc hem tingut cap regidor però si ENS dones UNA OPORTUNITAT, et demostraràs aquests quatre anys si podem assolir els objectius marcats i si és així podrem comptar novament amb el teu recolçament per a la prosperitat de la "nova" Vallromanes.

Què és la "NOVA" VALLROMANES? És UNITAT, "CALIU", SOLIDÀRITAT, RESPECTE, EDUCACIÓ, VALOR, TRADICIÓ...amb molta feina a fer sempre comptant amb el poble i per aixó, crearem el Consell del Poble amb membres de cada barri i urbanització per a què els problemes siguin solucionats de immediat. Una alcaldia i regidors oberts a tothom sense dèmores i esperes. I si cal, presentant-nos a casa dels veïns afectats per ajudar a solucionar els problemes.

Els darrers dies anirèu reben a les vostres llars DIPTICS de propostes nostres, un regal molt especial per a què coneixèu que hem fet aquests darrers 10 anys i què propossem els següents quatre, informació que molt possiblement desconeixiau, etc.

Sabem que contentar a tothom és molt dificil però per això, existeix el diàleg i sempre hi ha una solució.

Us hi esperem veure als nostres actes !!

Vine, escoltan's, parla i reflexionem junts!

 

David Carrillo

 

Candidat a l'alcaldia de Vallromanes