16.03.10

Gran nevada, gran desastre

8 de març del 2010

Quina nevada!!!

La fotografia que s'adjunta, es la vista del Camp de Golf en el Sector de la Benzinera REPSOL camí Font de Cera cap a Alella.

Per primera vegada podiem dir que Vallromanes tenia pistes d'esquí de muntanya i de fons, encara que sense remuntadors ni grans pendents (camp de golf).

Feia molts anys que no hi havia una nevada tan grossa. La gent parla de què la última gran nevada va ser en els anys 60, de fins a mitg metro de neu - jo ni existia llavors -

Aquesta vegada, vam arribar entre els 15 i 25 cm, segons les zones de Vallromanes... I a dia d'avui, encara es mantenen mini illes de neu molt petites però, ja es qüestió de temps que desapareguin.

Tot i que pot arribar a ser fantàstic que nevi, no treu els problemes que han ocasionat a Vallromanes on hi ha zones del municipi que van estar més de 24 hores sense llum.

Volem sol.lictar al nostre Ajuntament, reclami a FECSA-ENDESA pels danys ocasionats als usuaris i es presenti com a denunciat interessat en nom de tots. Què a tots els afectats, siguin lliures de pagar les quotes de llum durant un mes com a motiu del deficient servei. I als comerços - empreses que han estat perjudicats, s'els idemnitzi.

Volem a més, recalcar el problema de la caiguda d'arbres ón l'ajuntament està desborda't per l'allau de sol.licituds per tal de tallar arbres i/o podar-los com a conseqüència de la neu però, volem també fer un prec i és què, no s'utilitzi l'escusa del tall d'arbres per tallar-ne els que no toquen i per això's demanem CONTROL.

Soposso que com tots els que vam vindre de Barcelona o d'arrèu, vam tindre una "odissea" per poder arribar a casa. Des de la UPC fins a casa, vaig trigar-hi 4 hores per font de cera, quan lo normal són 28 minuts.

Una aventura, sens dubte. El 8 de març del 2010, serà dificil d'oblidar.

 

 

David Carrillo

 President ICV-Vallromanes