29.01.16

Hortènsia Grau demanarà a la Generalitat i a ERCROS que incorpori els sindicats en els treballs per buscar una alternativa al tancament

La diputada de Catalunya Sí Que es Pot s’ha reunit avui amb el comitè d’empresa d’ERCROS Flix

Hortensia Grau a la reunió amb el comitè d'empresa de ERCROS Flix

La diputada per la demarcació del Camp de Tarragona de Catalunya Sí Que es Pot, Hortènsia Grau, s’ha reunit avui amb el comitè d’empresa d’ERCROS Flix arran de la informació del tancament de Cvestro de tancar la seva planta i que té una afectació directa sobre la producció i la plantilla d’ERCROS de Flix. Arran d’aquesta reunió, Grau s’ha compromès a demanar a l’Ajuntament, a la Generalitat i a ERCROS que incorporin als representants sindicats en els treballs que s’estan realitzant per trobar una alternativa a les conseqüències del tancament.

I és que ERCROS, l’Ajuntament de Flix i la Generalitat estan treballant amb una empresa externa possibles alternatives al tancament i un nou pla de reindustrialització per la comarca. Per això Grau ha pres aquest compromís davant els representants dels treballadors de la planta afectada pel tancament.

Grau també s’ha compromès a “mantenir contacte amb la Direcció General d’Indústria per saber quins són els compromisos del Govern” atès que l’empresa ha rebut diferents ajudes públiques i “que a més té responsabilitats ambientals, responsabilitats industrials i socials amb el territori”.

“La Ribera d’Ebre necessita una atenció especial si no vol acabar essent només una comarca amb una nuclear, sense gent ni oportunitats de treball”, ha assegurat Grau després de la reunió mantinguda avui amb els sindicats representants dels treballadors.