16.06.13

ICV de Barcelona elegeix Montse Aguilera i David Cid com a nous coordinadora i coordinador

L’única candidatura presentada a les primàries prèvies a la 7a Assemblea rep el suport del 84% de la militància i simpatitzants

Montse Aguilera i David Cid

Els i les militants d'ICV de Barcelona han validat, amb el 84% de vots favorables, el 5% en contra i 11% en blanc, que Montse Aguilera i David Cid siguin els nous coordinadora i coordinador de l'organització, en substitució de Joaquim Mestre, que ocupa la presidència del partit des de 2001.

Aguilera i Cid, integrants de l'única candidatura presentada al procés reglamentari de primàries, s'han reunit en les darreres setmanes amb les agrupacions de tots els districtes, així com amb Dones amb Iniciativa i Joves d'Esquerra Verda de Barcelona, per exposar els seus objectius de futur per a la formació.

Entre el 10 i el 15 de juny, tant la militància com els i les simpatitzants de l'organització han pogut emetre el seu vot de manera presencial a qualsevol de les agrupacions o per via electrònica, en un procés que precedeix a la celebració de la 7a Assemblea d'ICV de Barcelona, que tindrà lloc els propers 5 i 6 de juliol.

Montse Aguilera és llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB i és actualment membre del Secretariat de Dones amb Iniciativa i consellera de districte al Consell Plenari de Gràcia.

Veí de Sant Andreu, David Cid és llicenciat en Biologia per la UPF i té un Màster de Cooperació i Desenvolupament. Coordinador de Joves d'Esquerra Verda entre el 2004 i 2008, és des de llavors responsable d'Acció Política i Moviments Socials a ICV. Participa activament a Unitat contra el Feixisme i el Racisme i és afiliat a CC.OO., Greenpeace i SOS Racisme.