04.04.13

ICV defensa unànimement la condició de no governar amb un imputat

El president del grup municipal d’ICV-EUiA, Carles Sagués, i la presidenta d’ICV Badalona, Aïda Llauradó, exigeixen que CiU assumeixi la seva responsabilitat.

En relació a les desafortunades declaracions de CiU ahir, 03 d’abril, Iniciativa reafirma que sempre sumarà els seus vots per tirar endavant una moció de censura contra Garcia Albiol. Segons les declaracions de Carles Sagués,  “El partit ha defensant sempre unànimement la condició de no governar amb cap persona imputada per corrupció, i ho compartim totes les persones de la direcció”. Per això, ICV exigeix a Falcó que deixi de mentir i assumeixi la seva responsabilitat. Per Aïda Llauradó, “l’intent de qüestionar aquesta unitat i el lideratge de Carles Sagués, demostra la intenció de generar confusió i desviar la atenció sobre la imputació de Falcó en el cas ADIGSA.”

ICV defensa la seva lleialtat en tot el procés, complint l’acord de no fer soroll mediàtic durant el període de converses. CiU va muntar un espectacle trencant les negociacions, i després culpant a Iniciativa d’això.

Aïda Llauradó considera absurd acusar a ICV de boicotejar la moció de censura, quan ha estat el partit impulsor del procés, emplaçant a la resta de forces polítiques, i compartint un procés participatiu amb entitats i ciutadania conjuntament amb EUiA.

ICV també emplaça a treballar pensant en la ciutat i no en les cadires, i aconseguir una alternativa real al govern del PP, sense imputats i prioritzant les polítiques socials, contra la crisi i per la qualitat democràtica. Per Carles Sagués, l’excepcionalitat política a Badalona és l’actual govern de Garcia Albiol, i això fa inqüestionable la necessitat de tirar endavant la moció de censura. Sagués també manifesta que “ICV continuarem defensant aquesta opció pensant en Badalona, i fent una oposició ferma i responsable”.