05.11.15

ICV denuncia pintades d’un grup neonazi al local de Granollers

Jordi Manils demanarà una trobada amb Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i entitats de la ciutat i insta l’Ajuntament a prendre mesures

El coordinador comarcal del Vallès Oriental, Jordi Manils, ha posat avui una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra per les pintades “Siervos del capital, traïdores, anticatalanes” que han aparegut a la seu de la formació ecosocialista a Granollers signades per Democracia Nacional Joven (DNJ), un grup neonazi. “El feixisme s’ha de combatre: no ens quedarem de braços creuats”, ha assegurat Manils que ha mostrat la seva preocupació per l’augment del feixisme i el racisme a la ciutat.

 

Per això, el coordinador comarcal d’ICV demanarà una trobada amb Unitat contra el Feixisme i el Racisme i d'altres partits i entitats de la ciutat per abordar la qüestió a Granollers després que d’altres pintades a la mateixa plaça on està situat el local d’ICV reclamin “ayudas sociales para los nacionales”,”Artur Mas pena de muerte” o “economia social, prioridad nacional” acompanyat pel símbol feixista i la signatura de DNJ.

De la mateixa manera, Manils també instarà a l’Ajuntament de Granollers a prendre mesures perquè no és la primera vegada que apareixen pintades d’aquest tipus. “Les actituds feixistes s’han de denunciar”, ha assegurat Manils que també ha criticat que l’estat no hi posi fre i permeti que actuïn amb certa impunitat.