30.09.13

ICV-EUiA celebra la seva 1ª Trobada anual amb un gran dinar amb entitats, veïns i veïnes i militància

150 persones van aplegar-se a la Plaça de les Arts per a dinar i debatre propostes per a transformar Granollers

ICV-EUiA de Granollers va reunir ahir més de 150 persones, entre militants i simpatitzants del partit i membres de diverses entitats de la ciutat, al voltant de 3 paelles i 45 metres de taules.

El portaveu de la coalició, Josep Casasnovas, es va dirigir als presents per a fer balanç de la situació de Granollers i per a explicar alguns dels principals reptes i objectius que vol encarar el seu grup en el proper any.

Aquest dinar és, per a ICV-EUiA, el tret de sortida al nou curs polític, que preveuen que serà dur perquè la situació social està al límit. Segons Casasnovas, “els partits han d’optar definitivament per posicionar-se, amb els poderosos que ens escanyen i ens empobreixen, o amb la gent treballadora que lluita; ICV-EUiA sempre hem estat i sempre estarem del costat de la gent, a totes les lluites que calgui, des de l’Ajuntament i des del carrer”.

ICV-EUiA prepara una campanya per fer front a la retallada de les pensions i l’amenaça de reforma del sistema de Seguretat Social que consideren “una nova andanada antisocial de l’ofensiva neoliberal que pagarem molt cara com a societat si no l’aturem”.