16.04.14

ICV-EUiA cel•lebra la reforma del carrer Lluís Companys, després de 7 anys reclamant-la

Els ecosocialistes recorden que fa anys que reclamen aquesta reforma i demanen que s’executi amb diligència i qualitat

ICV-EUiA de Granollers cel•lebra la decisió del govern municipal d’endegar la reforma del carrer Lluís Companys, entre la Ronda Sud i l’Avinguda Europa, que inclourà la renovació de voreres, paviment, embornals i fanals.

El Portaveu de la coalició, Josep Casasnovas, ha volgut recordar que, des de fa més de 7 anys, la seva formació ha vingut denunciat el mal estat del carrer amb diverses instàncies, reclamacions i fins i tot, una campanya informativa i de difusió. “Hem estat reclamant aquesta actuació durant anys, perquè l’estat del carrer era molt deficient, i fins ara no ens han fet cas, com acostuma a passar amb les propostes que fem els grups de l’oposició” ha remarcat el regidor.

ICV-EUiA s’havia queixat reiteradament de l’estat voreres i de la falta d’enllumenat, especialment tenint en compte que es tracta del principal accés per als treballadors i les treballadores que van al polígon industrial i, en dates puntuals com la Fira de l’Ascensió, és també l’accés principal al recinte firal. Casasnovas també ha reclamat al govern una actuació diligent i que millori la qualitat de vida dels veïns i veïnes, i que el manteniment dels espais públics sigui una prioritat per la ciutat