10.07.15

ICV-EUiA exigeix el cessament "immediat" de Felip Puig si es confirma la nova versió del Cas Quintana

Jaume Bosch demana la compareixença de l’actual Conseller d’Interior però també de Felip Puig

Jaume Bosch amb alcaldes afectats pel temporal de vent en la reuni´p

El diputat d’ICV-EUiA portaveu en temes d’Interior, Jaume Bosch, ha exigit avui el cessament “immediat” de l’actual Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, si es confirmen les noves dades del cas Quintana segons les quals Esther Quintana hauria estat ferida per un projectil llançat pels mossos, tal com ella defensava. “El nou gir d’aquest cas és la culminació d’un cúmul de versions contradictòries facilitades pel Departament d’Interior i que han causat molt dolor”, ha lamentat Bosch que ha recordat que quan es van produir els fets Puig va arribar a afirmar que les lesions d’Esther Quintana havien estat produïdes per objectes llançats pels manifestants.

Per això, el diputat d’ICV-EUiA també ha reclamat que s’esbrini quin tipus de projectil va causar les ferides d’Esther Quintana. “Cal que el Conseller d’Interior comparegui al Parlament”, ha situat Bosch que ha insistit que en cas de confirmar-se la nova versió, caldrà que el Govern assumeixi les responsabilitats polítiques que haurien d’implicar el cessament immediat de Felip Puig, al capdavant de la Conselleria d’Interior i màxim responsable de totes les versions contradictòries que han donat a conèixer els Mossos d’Esquadra.

En cas que no sigui cessat, el grup d’ICV-EUiA demana també la compareixença urgent del conseller Felip Puig a la Comissió d’Interior del Parlament.