02.07.14

ICV-EUiA exigeix el restabliment immediat del Servei d’Intermediació Hipotecària

Casasnovas considera una negligència que l’Ajuntament deixi de prestar un servei tan essencial a families en situació crítica per deixadesa en la renovació administrativa del conveni

ICV-EUiA de Granollers ha criticat durament el tancament del Servei d'Intermediació Hipotecària que presta l'Ajuntament de Granollers en conveni amb el Col·legi d'Advocats. En els darrers dies, als usuaris que s'hi adrecen, majoritàriament amb casos d'intermediació oberts, se'ls anuncia que no se'ls pot atendre perquè el conveni amb l'Ajuntament no s'ha renovat i se'ls convida a tornar quan aquest conveni es renovi.

El portaveu d'ICV-EUiA, Josep Casasnovas, s'ha mostrat indignat amb el que considera "una negligència greu de l'Ajuntament, que no pot deixar de prestar un servei tan essencial com aquest a famílies en una situació social crítica per deixadesa del Govern en la renovació administrativa del conveni".

Els ecosocialistes reclamen el restabliment immediat del servei i que s'atengui a tots els usuaris de forma urgent, així com que es recuperin amb rapidesa tots els treballs que han quedat a mitjes en processos hipotecaris que són cabdals en la vida d'aquestes famílies.

Per a Casasnovas, "deixar els usuaris sense Intermediació Hipotecària és com tancar el centre de salut o un col·legi, sense previ avís i sense donar cap alternativa. És evident que el Govern Municipal no entén la funció social crítica d'aquest servei, perquè sinó no deixarien de prestar-lo ni un sol dia".

 

ICV-EUiA ha mostrat ple suport a les famílies afectades i ha advertit que si no es dona una solució ràpida, elevarà la queixa al Ple de l'Ajuntament.