26.09.13

ICV-EUiA de Granollers cel•lebra la seva 1ª Trobada Anual, amb motiu de l'ecuador del mandat municipal

Més de 100 granollerins i granollerines estan inscrits ja al dinar de germanor que els ecosocialistes celebraran aquest diumenge

ICV-EUiA de Granollers ha decidit escenificar la seva bona relació i el seu bon moment polític convocant la seva 1ª Trobada Anual, el plat fort de la qual serà un dinar de germanor al que ja s'han apuntat més de 100 persones.

 

Per al Portaveu, Josep Casasnovas, la coalició es troba en molt bona sintonia i en un moment de creixement que, segons ell, els permetrà créixer notablement a la ciutat i esdevenir decisius per a la formació de futurs governs d'esquerres. "És motiu de celebració que, davant la crisi i les injustícies, cada dia més gent faci un pas ferm endavant i es decideixi a lluitar amb nosaltres per la dignitat i la justícia social", ha comentat Casasnovas.

Aquesta trobada coincidirà en el temps amb la celebració de l'Assemblea local d'ICV aquest dissabte 28 de setembre amb  la discussió dels documents polítics, de balanç i de futur, de cara al debat i aprovació, si s'escau, a l'Assemblea. La setmana passada en el procés de primàries van sortit escollits Josep Casasnovas i Araceli Orellana com a co-coordinadors d'ICV a Granollers.