10.11.12

ICV-EUiA Granollers inicia la campanya enganxant el primer cartell a una entitat bancària

ICV-EUiA ha enganxat els primers cartells electorals a les portes d’una entitat bancària Catalunya Caixa, per denunciar la política de desnonaments de les entitats bancàries.

 

a l'enganxada dels primers cartells electorals a les portes de l'entitat bancària Catalunya Caixa,  han participat entre d’altres Josep Casasnovas regidor a l’ajuntament de Granollers i el primer candidat comarcal Jordi Manils, que ha dit “avui fem aquest inici de campanya aquí per denunciar les entitats bancàries que han estat especulant amb el futur de les persones i que són els veritables culpables d’aquesta crisi”. 

ICV-EUiA ha plantejat una campanya de proximitat amb els ciutadans per poder explicar les seves propostes. Durant l’enganxada del primer cartell Josep Casasnovas ha dit, “ la nostre coalició continuarà lluitant per aturar tots els desnonaments i per aconseguir que la dació en pagament sigui la practica habitual”.

ICV-EUiA de Granollers continuarà la campanya aquest cap de setmana instal·lant parades informatives dissabte a la tarda al centre de la ciutat a la Plaça dels Cabrits i i diumenge al matí al carrer Ramon Llull prop del mercat de Canovelles.