11.09.13

ICV-EUiA de Granollers participa en la commemoració de la

Una delegació d'ICV-EUiA ha pres part en la tradicional ofrena floral a la Plaça Onze de Setembre. Com cada any, l'onze de setembre, en el marc de la Diada recordem la pèrdua de les llibertats nacionals.

Segons Josep Casasnovas, President local d'ICV i regidor del grup municipal d'ICV-EUiA, " L'encaix de Catalunya a l'Estat és qüestionat per la majoria de la ciutadania. Avui hi ha una majoria social que rebutja radicalment el procés de recentralització impulsat pel govern del PP, els atacs contra la llengua i la cultura catalanes; així com l'actual marc autonòmic".

Una diada marcada pel dret a decidir on Catalunya, com a país plural i divers,  avanci en el camí de major llibertat construint una societat cohesionada, sense desigualtats socials, que sigui capaç de generar oportunitats per a tothom i amb un model econòmic amb futur. 

Casasnovas ha fet una crida a la militància i els i les simpatitzants d'ICV "hem de ser a totes les mobilitzacions de l'11 de setembre reivindiquin la necessitat de sumar a favor de l'exercici del dret a decidir i la defensa tant dels drets nacionals com socials."

 

Aquest 11 de setembre l'Assemblea Nacional Catalana ha convocat una cadena humana, la Via Catalana cap a la Independència. Una mobilització que serà un èxit i sumarà també a favor de l'objectiu compartit de realitzar una consulta sobre el futur polític de Catalunya.