07.11.13

ICV-EUiA inicia una recollida de signatures per reclamar carrils bici i aparcaments per bicicletes

Els ecosocialistes comencen una campanya, per a reclamar al Govern de Granollers mesures per una mobilitat més sostenible

ICV-EUiA de Granollers ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures per a reclamar al govern de Granollers més mesures per al foment de la mobilitat sostenible, concretament per a la millora de les condicions per als desplaçament en bicicleta.

El Portaveu del grup, Josep Casasnovas, ha explicat que es tracta d'una campanya mixta, amb acció a les xarxes socials a través de la plataforma change.org, http://goo.gl/lWfbMF i també amb activitat presencial al carrer, mitjançant diverses paradetes informatives a diversos punts de la ciutat.

Segons Casasnovas, “amb aquesta campanya volem mostrar el suport que té la bicicleta a Granollers, la necessitat que tenim d'una ciutat més neta, pacificada i amable, i les infinites possibilitats de transformació urbana que té Granollers per a modernitzar-se i deixar pas a una mobilitat més sostenible i integradora”.

Els integrants d'ICV-EUiA tenen previst lliurar totes les signatures que es recullin, juntament amb un manifest reivindicatiu a l'Ajuntament de Granollers abans de final d'any.