06.03.14

ICV-EUiA contra l’homofòbia a Granollers

Reclamen que la ciutat es declari en contra de l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia i que onegi la bandera LGBT el 17 de maig i el 28 de juny

ICV-EUiA de Granollers ha presentat una moció, per a ser debatuda al proper Ple Municipal, proposant que la ciutat es declari en contra de l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia, i reclamant mesures concretes de visualització del col·lectiu LGBT i d’educació ciutadana per a evitar-ne la discriminació.

El portaveu de la coalició, Josep Casasnovas, ha presentat la moció que insta també a fer onejar la bandera de l’Arc de Sant Martí (emblema de la comunitat LGBT) els dies 17 de maig i 28 de juny.

ICV-EUiA reclama “una major visualització de les persones LGBT i que la ciutat i les seves institucions contribueixin activament a la normalització de les diferents tendències sexuals i a seguir fent passes per a assolir la igualtat real d’aquest col·lectiu”.

Finalment, la proposta estipula també la el·laboració a Granollers d’un Pla Local contra l’Homofòbia, que per a Casasnovas hauria de ser “molt participatiu i prou eficient per a no quedar en paper mullat”.