20.05.14

ICV-EUiA no vol la “Festa del Cel” a Mataró

Els ecosocialistes no volen avions militars sobrevolant la nostra ciutat i denuncien que els diners que costarà aquest esdeveniment es podrien dedicar a polítiques d’ocupació, socials i educatives

El portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Mataró, Esteve Martínez, ha explicat que la coalició ecosocialista està en contra de la celebració de la "Festa del Cel" a la nostra ciutat. Martínez ha explicat que "no volem que avions militars sobrevolin la nostra ciutat, com ha passat a Barcelona els darrers anys". ICV-EUiA defensa un model de ciutat basat en la cultura de la pau, el pacifisme i respecte pel medi ambient, principis que no s'adiuen amb la mal anomenada "Festa del Cel".

Esteve Martínez ha explicat que "per a ICV-EUiA, els diners públics que costarà aquest esdeveniment, que podrien arribar als 200.000 euros, es podrien dedicar a polítiques socials, d'ocupació o educació, temes molt més importants".

El govern de CiU ha explicat que existeix la possibilitat que aquest esdeveniment, que fins ara es venia celebrant a Barcelona, tingui lloc a Mataró. Un cop més, ICV-EUiA s'ha assabentat per la premsa que l'esdeveniment tindrà lloc definitivament a la nostra ciutat.

Esteve Martínez ha recordat que "a Barcelona ICV-EUiA ja havia manifestat la seva oposició davant de la celebració de la Festa del Cel". Martínez ha aclarit que, si finalment s'acaba celebrant aquest esdeveniment, el seu grup vetllarà "per tal de reduir els impactes ambientals i de seguretat".