23.07.14

ICV-EUiA portarà la repulsa al genocidi contra el poble palestí al Ple de Granollers

ICV-EUiA de Granollers portarà al proper Ple Municipal de l’Ajuntament de Granollers una proposta de moció per a condemnar rotundament el genocidi que Israel està duent a terme a la Franja de Gaza, massacrant el poble palestí i bombardejant la població civil des de terra, mar i aire.

El portaveu d’ICV-EUiA, Josep Casasnovas, ha volgut expressar la seva solidaritat amb el poble palestí que ja ha patit més de 300 assassinats i més de 3.000 ferits, i ha denunciat el que considera “una violació reiterada i organitzada dels Drets Humans que ha derivat en una massacre inacceptable davant la que la institucions internacionals no poden seguir tancant els ulls”.

Els ecosocialistes reclamen sancions exemplars per a l’Estat d’Israel i que es procedeixi a un embargament econòmic i comercial urgent, així com criden al Govern de la Generalitat a trencar totes les relacions comercials, acadèmiques i institucionals amb el govern d’Israel i els seus cossos militars.

Per a Casasnovas, “Gaza és la presó més gran del món, i ja fa dècades que els seus habitants pateixen unes condicions de vida inhumanes, el que succeeix actualment és una estratègia d’extermini en tota regla, fomentada pel radicalisme religiós, però també i especialment pels interessos econòmics de la indústria militar i l’afany pel control dels recursos estratègics de la zona per part d’Israel”.

ICV-EUiA ha anunciat que participa i participarà a totes les accions de protesta que es duguin a terme contra aquesta atrocitat.