08.10.13

ICV-EUiA portarà la seva posició contra la candidatura BCN-Pirineus al Ple de Granollers

Els ecosocialistes han presentat una moció en que carreguen contra la proposta i exigeixen el desdoblament de la R3 sense condicions

ICV-EUiA de Granollers ha presentat una moció, que serà debatuda al proper Ple Municipal, per a mostrar el rebuig a la candidatura de Barcelona-Pirineus per a acollir els Jocs d'Hivern de 2022. A la moció es desgranen els costos multimilionaris que aquesta aposta suposaria, i s'expliquen les dificultats i debilitats que tindria una candidatura com la de Barcelona.

 

El portaveu de la coalició, Josep Casasnovas, ha exigit que s'aturi aquest "sense-sentit de propostes, que tornen a anar en la línia del model de les grans infrastructures i el totxo, que ens han portat a la ruïna social i econòmica".

 

El líder dels ecosocialistes ha criticat el suport del Govern de Granollers (PSC) a aquesta candidatura i ha exigit que es desvinculi la candidatura de la proposta del desdoblament de la línia ferroviària R3. Per a Casasnovas "la R3 s'ha de desdoblar, ja fa molts anys que ho exigim, i no es pot vincular el benestar i les necessitats de mobilitat de la gent, a un projecte especulatiu; això és un xantatge inacceptable".

 

ICV-EUiA anuncia també més accions de protesta si el projecte tira endavant i el govern de la ciutat no retira el seu suport que, segons denuncien, no s'ha debatut enlloc ni amb ningú.