20.04.15

ICV-EUiA del Prat presenta la seva candidatura a l'Auditori del Cèntric

Polítiques socials, la lluita contra l'atur, l'educació i la cultura com a fonaments de la societat i la construcció de comunitat son els eixos del programa amb el que es presenta a les properes eleccions municipals ICV-EUiA al Prat

L'Auditori del Cèntric va ser l'escenari de la presentació de les 28 persones candidates per ICV-EUiA del Prat a les properes eleccions del maig. Les  300 localitats van quedar curtes, i  va obligar a transmetre l'acte per streaming a la sala d'actes de la biblioteca, que també es va omplir. Entre els diversos càrrecs d'ICV-EUiA que van assistir a l'acte, cal destacar la presència de l'alcalde  de la població grega d'Agia Paraskevi, Statophouluos Giannis, del partit Syriza, que va donar suport des de la seva coalició a la candidatura d'ICV-EUiA del Prat.

 

Durant la seva intervenció, Lluís Tejedor va destacar la qualitat dels serveis i dels equipaments de la nostra ciutat com una eina potent per fer front a les desigualtats, i va assegurar que "la pobresa és la conseqüència de la crisi, però les causes son les desigualtats que generen els poderosos, i aquesta és la nostra lluita". ICV-EUiA es reivindica com una força política d'esquerres perquè troba en l'educació i la cultura la millor manera d'enfortir la comunitat, i reforçar la participació de tots els ciutadans, sobretot d'aquells que necessiten d'una xarxa social i d'aprenentatge per fer el seu camí.

 

Durant l'acte es van poder veure algunes imatges que recorden la lluita dels companys i companyes del PSUC i d'altres reivindicacions socials que han fet d'El Prat la ciutat que és ara, i que recorden que els valors sobre els que es fonamenta el treball d'ICV i d'EUiA son els valors de la lluita social i de classe.