15.12.12

ICV-EUiA presenta mocions contra la “involució democràtica” del país

Defensaran mocions per la revalorització de les pensions, contra les taxes judicials, en defensa dels discapacitats, i per l’abolició de l’ús de bales de goma per part dels Mossos d’Esquadra

ICV-EUiA de Granollers han presentat avui quatre noves mocions, en un paquet que el seu Portaveu a l’Ajuntament, Josep Casasnovas, ha definit de “combat contra la involució democràtica que pateix el nostre país actualment, tant en drets com en llibertats”.

Casasnovas ha registrat una moció en que demanen la revalorització de les pensions, ja que aquest punt es va acordar per unanimitat al Congrés tot just fa un parell de mesos. “El PP no pot mentir de forma tan descarada, i incomplir un mandat parlamentari”, ha destacat Casasnovas.

D’altra banda, ICV-EUiA carrega també amb força contra les noves taxes judicials, que preveuen gravar fortament l’utilització de la justicia i que, segons ells, “impediran que la justicia segueixi sent universal, ja que no tothom hi podrà accedir”.

Els ecosocialistes recolzen també els col·lectius que treballen amb persones amb discapacitats, i exigeixen que no es retalli en aquest camp, al mateix temps que demanen a l’Ajuntament de Granollers que en mantingui totes les partides relacionades intactes.

Finalment, la darrera moció demana l’abolició de l’utilització de bales de goma per part dels Mossos d’Esquadra. Per a Casasnovas, les bales de goma són “d’una violència i d’una arbitrarietat indignes d’una societat democràtica”.