11.05.11

ICV-EUiA presenta un total de 99 propostes per Igualada

En un acte celebrat a la Biblioteca Central d’Igualada, l’alcaldable Montserrat Mateu acompanyada de Conxa Castells i Francesc Badia, número dos i tres de la llista, presentaven el programa electoral de la coalició.

Montserrat Mateu, Conxa Castells i Francesc Badia presenten el programa per Igualada

Montserrat Mateu va explicar que les 99 propostes pensades per la ciutat d’Igualada estan dividides en tres eixos. El primer eix porta per títol “Una Igualada cohesionada amb serveis públics de qualitat per a tothom”, el segon eix fa referència a aspectes econòmics i està titulat “Una Igualada que faci front a la crisi: per una nova economia ecològica i creadora d’ocupació” i el tercer i últim és “Una Igualada amb un urbanisme al servei de les persones i de la sostenibilitat”.

L’alcaldable va definir les propostes com “realistes i sorgides del debat de les persones que formem l’equip però també de les necessitats que recollim dels nostres veïns i veïnes”.

Davant la nova situació econòmica, Mateu va explicar que “l’ajuntament ha de ser el protagonista i l’impulsor, al costat dels ciutadans/es, d’una sortida socialment justa de la crisi, perquè no siguem, majoritàriament els treballadors i treballadores, els que acabem pagant les conseqüències d’una crisi de la qual no hem estat responsables”.

Les 99 propostes formen part d’un programa més ampli. Tant la versió curta del programa com la llarga poden consultar-se a la web www.iniciativa.cat i al blog de la candidata www.montserratmateu.cat. El programa curt s’ha imprès en paper ecològic i es repartirà per totes les llars de la ciutat.