12.12.13

ICV-EUiA proposa reactivar els locals comercials buits amb una borsa de lloguer

També reivindiquen les polítiques d’igualtat de gènere i exigeixen que no es venguin habitatges de públics

ICV-EUiA de Granollers ha presentat tres mocions, per a ser discutides al Ple Municipal d’aquest mes, proposant la reactivació dels locals comercials buits, reivindicant el manteniment de les polítiques d’igualtat de gènere locals i exigint a la Generalitat que no vengui habitatges públics, tal i com sembla que té intenció de fer.

Respescte als locals comercials, els ecosocialistes proposen crear una borsa de lloguer de locals, convenientment dotada econòmicament, que que permeti a través del sistema d’aval de lloguer la disminució del preu del lloguer, l’accessibilitat a aquest i la mobilització del parc buit existent a la nostra ciutat per a garantir la creació de nova activitat econòmica comercial i industrial”.

El portaveu de la coalició, Josep Casasnovas, ha instat també el Govern municipal a defensar les polítiques d’igualtat de gènere “amb ungles i dents, davant les agressions que pretenen PP i CiU amb les seves respectives reformes de les administracions locals”.

ICV-EUiA proposa finalment una moció per demanar al Govern de la Generalitat que renunciï a vendre’s el parc públic d'habitatges a un fons d'inversió especulador. Casasnovas ha explicat que “no sortirem de la crisi venent-nos-ho tot, amb un aprofundiment en el model que ens ha dut a aquesta situació i sense generar cap valor afegit, cal fer polítiques diferents, contracícliques, que ens permetin sortir del forat en el que ens han ficat”.