10.01.14

ICV-EUiA rebutja la tisorada al Fons de Cooperació Local de la Generalitat que deixa Granollers sense aportació

Els ecosocialistes han presentat una moció per a que el Ple de Granollers protesti i emprengui accions legals contra el repartiment dictat

ICV-EUiA de Granollers ha registrat avui una moció de rebuig a la retallada que la Generalitat ha resolt en el Fons de Cooperació Local de l'any 2013. Aquesta retallada minva els recursos del fons municipalista dels 92'4 milions d'euros de 2012, a tan sols 37'7 el 2013.

El Portaveu del grup, Josep Casasnovas, ha explicat que es tracta d'una nova retallada “antisocial i antimunicipalista, que a més es va aprovar per la porta de darrera el 27 de desembre”, en plenes dates nadalenques.

Granollers, no percebrà ni un sol euro del Fons de Cooperació Local de l'any 2013, i segons Casasnovas, “cal una resposta unànime i contundent de totes les forces municipals per a defensar els interessos dels granollerins i les granollerines d'aquesta nova agressió”. El Portaveu ha comparat aquesta tisorada amb la Llei de Reforma de les Administracions Locals del PP, i ha assegurat que “CiU i PP tenen la mateixa concepció ideològica, de treure recursos als ajuntaments per a obligar-los a posar els serveis públics en mans d'empreses privades”.

ICV-EUiA emprendrà també mesures formals de protesta, a nivell nacional.