28.05.15

ICV-EUiA revalida els seus resultats i manté els 11 regidors

La coalició que lidera Lluís Tejedor aconsegueix 700 paperetes més que l'any 2011 i guanya les eleccions amb un 35,59% dels vots.

A la nit electoral del 24-M s'ha aconseguit un fet històric. Amb un resultat de 9.379 vots, més de 700 respecte el 2011, es consolida el projecte polític d'Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa, un projecte que va a contracorrent dels valors dominants a la política actual. Aquest resultat electoral, que ens revalida com a primera força política al Prat, ens fa guanyar credibilitat i confiança.

 

La gent de la coalició manifestem una gran satisfacció i orgull de la feina feta per tots, perquè "això demostra que som una força valorada i respectada a tot El Prat, entenem la diversitat del Prat, i trobem l'equilibri entre tots els districtes per seguir avançant en el nostre projecte d'inclusió. El nostre interès és l'interès general", ha afirmat Tejedor.

 

Valorem molt positivament l'augment de la participació. És un fet rellevant que, ciutadans que no se sentien interpel·lats en la política, ara han votat perquè volen influir. És una dada democràtica que enforteix el resultat i li dóna més valor.

 

Des de la coalició d’ICV-EUiA volem agrair la confiança dipositada en la nostra formació política, que garanteix la continuïtat d‘un projecte polític fonamentat en els valors del municipalisme d’esquerres. Ens comprometem a seguir treballant per mantenir la vostra confiança i per un Prat per a tothom.