28.05.15

ICV-EUiA tanca la campanya electoral

Ha celebrat un míting final amb una Plaça Pau Casals plena de gom a gom.

Un acte en el que ha intervingut la diputada al Parlament, Lorena Vicioso, qui ha recordat com ha canviat el Prat, com ella ha crescut amb la ciutat, i les polítiques dutes a terme per la coalició ecosocialista. Vicioso ha remarcat que ICV-EUiA són les persones que "lluiten per la defensa dels serveis públics perquè tothom tingui les mateixes oportunitats".

A l'acte no hi ha volgut faltar el diputat al Congrés, Joan Coscubiela, qui s'ha adreçat directament al nostre cap de llista i ha reconegut que l'admira per la seva "capacitat d'escoltar, d'avantposar els interessos del Prat davant de tot". Ha afegit que a ICV-EUiA "tenim lluita, defensa dels treballadors i protecció dels serveis bàsics", unes qüestions prioritàries al Prat.

Per acabar, ha estat el torn del candidat alcaldable de la coalició, Lluís Tejedor, qui ha destacat que "ens presentem tenint i assumint la responsabilitat de no defraudar" i que "El Prat d'avui és la realitat del que hem fet, no del que hem dit que faríem". Tejedor ha apel·lat a l'orgull potablava i ha afirmat que "hem passat el temps en que ens feia vergonya dir que som del Prat. Avui, ho diem amb un gran orgull per la gran ciutat i comunitat que hem construït". Per acabar, ha recordat que ICV-EUiA és garantia de governabilitat a la ciutat i ha donat les gràcies a totes les persones que han volgut apropar-se a parlar amb ell, no només durant la campanya, sinó durant els darrers anys.

Els candidats i candidates han sortit al carrer durant les dues setmanes de campanya, matí i tarda, per escoltar les impressions dels ciutadans i explicar el programa electoral. Dues setmanes intenses que han culminat amb aquest gran míting final.