11.10.10

ICV expressa el seu més sentit condol per la mort del company Simon Rosado

Rosado, de 53 anys, era membre del Consell Nacional d’Iniciativa i secretari d’Acció Sindical de CCOO de Catalunya

L’organització comarcal d’ICV del Vallès Oriental vol expressar la seva profunda tristesa per la mort del company Simon Rosado, alhora que trasllada el seu condol a la seva família, els seus amics i al sindicat germà Comissions Obreres, del qual era dirigent històric.

Nascut l'11 de març de 1957 a Hervas (Càceres), Rosado va treballar a Derbi entre el 1974 i el 1984, i va ser-ne president del Comitè d'Empresa des del 1979. El 1974 va ingressar a CCOO dins de la Coordinadora de Comissions Obreres del Vallès Oriental. Del 1980 al 1988 va ser secretari general de la Unió Local de CCOO de Mollet del Vallès. Entre el 1984 i el 1988 va ser secretari general de la Unió Comarcal de CCOO del Vallès Oriental i posteriorment, va ocupar el càrrec de secretari general de la Federació del Metall i la Mineria de CCOO de Catalunya. Des de l'abril de l'any 2000 era membre del Secretariat de Comissions Obreres de Catalunya.

Militant, des de 1974, primer del PSUC i posteriorment d’Iniciativa per Catalunya, actualment era membre del Consell Nacional d'ICV. En diferents ocasions havia format part de diferents candidatures d’Iniciativa tant a nivell local com nacional.