30.09.08

ICV de Granollers denuncia per segona vegada el mal estat de les instal·lacions infantils de la Plaça Sant Miquel

La no actuació de l'Ajuntament de Granollers a l'instancia interposada el passat mes de gener, obliga a la formació ecosocialista, a denunciar per segon cop els fets

La Comissió Política Local d'Iniciativa per Catalunya Verds de Granollers ha decidit tornar a emprendre mesures per demanar a l'Ajuntament de Granollers, que posi mitjans per a la rehabilitació de la zona d'elements infantils, i de l'estat en general, de la Plaça Sant Miquel del barri de Tres Torres, que presenta un clar deteriorament de la zona. 

ICV creu que es necessari una urgent reparació dels elements infantils, en clar estat de deteriorament i neteja, i que poden suposar un perill per totes i tots els nens i nenes que en vulguin fer ús. També creu, que és bastant deficient l'estat del paviment que conforma la plaça i que, degut a les arrels dels arbres i la falta de manteniment, a perdut la seva uniformitat al perdre unes quantes rajoles, amb el consegüent perill que pot suposar per els vianants.

A tot això, el President Local d'ICV de Granollers, Josep Casasnovas, hi afegeix: "Han transcorregut vuit mesos des de que ICV va sol·licitar a l'Ajuntament la millora i manteniment dels jocs infantils i la neteja, en aquest temps l'únic que s'ha fet és canviar els seients dels gronxadors. La Plaça Sant Miquel es un punt important de concentració d'infants, ja que per ella mateixa s'accedeix al col·legi d'educació infantil i primària Joan Solans. Hauria de ser una prioritat per a l'Ajuntament, que aquests infants puguin jugar i accedir sense cap perill a les seves aules, i que alhora, en sortir d'elles, poguessin gaudir tranquil·lament a les instal·lacions contigües. En els darrers mesos ja s'han produït diverses caigudes, tant d'infants con de persones grans, degut al mal estat del paviment".

Finalment, ICV de Granollers demana per segona cop a l'Ajuntament de Granollers, que prengui mesures per solucionar l'estat d'aquest espai públic en greu estat de deteriorament, i que apliqui el degut arranjament del seu paviment, com també, un periòdic manteniment de les instal·lacions infantils, a totes les places i espais d'oci de la ciutat.