03.11.08

ICV de Granollers presenta al·legacions al reglament del servei "Ambicia't"

La formació ecosocialista celebra que finalment es posi en marxa el servei i fa aportacions per millorar-ne el reglament.

ICV ha presentat al registre de l’Ajuntament de Granollers al·legacions al reglament regulador del servei de préstec de bicicletes AMBICIA’T. D’aquesta manera, des d’Iniciativa es vol contribuir a l’èxit d’un projecte que es va gestar quan l’ecosocialista Jaume Vernet era regidor de Mobilitat.

Les aportacions realitzades per ICV van destinades a millorar la qualitat del servei i a donar major seguretat a l’usuari. Així per exemple, es proposa que la renovació de l’abonament sigui gratuïta en cas de robatori de la targeta o passats cinc anys des de la seva expedició.

Des d’Iniciativa es proposa que AMBICIA’T funcioni els tres-cents seixanta cinc dies  de l’any (per tant, que s’ampliï la proposta inicial als festius i durant la Festa Major) i que s’estudiï la possibilitat d’allargar-ne el servei a l’estiu fins les 22h.

Pel que fa al règim sancionador, les al·legacions presentades van el la línia d’evitar interpretacions subjectives respecte determinades condicions d’ús, així com de reduir a la meitat l’import de les sancions econòmiques en cas que s’abonin en un termini màxim de quinze dies.

ICV celebra que, encara que sigui amb un retard considerable respecte les previsions inicials, es posi en funcionament l’AMBICIA’T; a l’hora que demana a l’actual equip de govern valentia per continuar aprofundint en el paper de la bicicleta com a mitjà de transport àgil i segur a la ciutat de Granollers.