05.04.15

ICV i EUiA signen l’acord definitiu per concórrer junts a les eleeccions municipals a Granollers

Després de mesos de negociacions, les organitzacions d’Iniciativa per Catalunya Verds i d’Esquerra Unida i Alternativa de Granollers, han arribat a un acord per a concórrer conjuntament a les eleccions municipals del proper 24 de maig a la ciutat.

La candidatura serà encapçalada, com ja s’havia anunciat fa mesos, per l’actual portaveu i regidor d’ICV-EUiA, Josep Casasnovas, que ha explicat que se sent “satisfet amb l’acord, perque dóna continuitat a una feina valenta, rigorosa i compromesa, que hem estat duent a terme durant quatre anys. No ens podiem perdonar anar separats i és una bona noticia que haguem assolit aquest acord”.

ICV i EUiA es reivindiquen com a “alternativa d’esquerres amb propostes” a Granollers, davant el desconcert d’una part de l’electorat, i es proposen impulsar nous marcs unitaris de treball i lluita.

Des de la coalició s’assegura que esperen un bon resultat electoral, i Casasnovas reclama a la gent “el vot de la rebel•lia”, per a la seva candidatura. Esquerra Unida ocuparà els llocs 2, 5, 7, 9, 13, 15, 18, 22 de la candidatura, mentre que la resta de llocs seran ocupats per ICV o per persones independents.